Opbevaring der kan rumme det du har behov for

Har du et specielt behov for opbevaring i din bolig? Læs mere herunder om vores muligheder.

Bryggers

Bryggerset er ofte det første rum vi træder ind i, når vi kommer hjem. Derfor skal det være pænt og behageligt at træde ind. Men bryggerset er også et rum, der skal kunne rumme en masse opbevaring feks. alt vores overtøj til de forskellige årstider. 

Formange fungerer bryggerset også som vaskerum, hvor der både skal være plads til at hænge tøj til tørre, men der skal også gerne være lidt bordplads, hvor man kan ligge tøjet sammen igen inden det skal ligges på plads i garderoben. 

Bryggerset er altså et rummed mange funktioner og derfor er det individuelt fra kunde til kunde, hvad lige netop bryggerset skal kunne for den enkelte.

Garderobe

Garderoben er det sted, hvor vi opbevarer vores tøj. Vores tøj siger en hel del om os som mennesker, så derfor fortjener vores tøj at blive behandlet på bedste vis. 

Det skal gerne kunne ligge pænt på hylderne uden at krølle og der skal være bøjleplads nok tilde fine kjoler og skjorterne. Nogen har ikke så meget plads og skal altså finde ud af, at lave en så praktisk garderobe som overhovedet muligt på lidt plads, mens andre sågar har et ekstra rum, som de kan udnytte til walk in og her opstår helt nye mulighederfor garderoben. 

Man kan lave en særlig plads til sine tasker, sine bælter, sine sko eller hvad man nu ellers har af påklædning og tilbehør.

Har du nogle spørgsmål?

​Fandt du ikke hvad du søgte, så stil os dit spørgsmål nedenfor, og vi vender tilbage hurtigst muligt.

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Du får en fuld løsning med kun én kontaktperson

Specialaftale med køkkenbutikker og konkurrencedygtige priser

​Tid til at gå op i detaljerne - det skal ikke bare gå stærkt

​Vi er stolte sponsorer af

Mangler du inspiration?

De fleste af vores opgaver kan du se i galleriet her på siden og ellers er du velkommen til at kontakte os.