Professionel køkkenrenovering til gode priser

​Vi kan hjælpe med alt når det gælder køkkenrenovering, køkkenborde, nyt Køkken og køkkenlåger.

Køkkenet spiller en vigtig rolle i ethvert hjem. Hos Finessebyg stræber vi efter at finde den helt rigtige løsning for dig – uanset om det skal være et åbent samtalekøkken eller et mindre køkken, der skal være funktionelt og hyggeligt. Køkkenet fortjener at blive bygget af slidstærke og flotte materialer samt så miljøvenligt som muligt.

Vi holder til i Odense, men udfører gerne køkkenmontering for kunder over hele Fyn. Så drømmer du om en professionel køkkenrenovering, kan du altid ringe til os.

Vi har mange års erfaring med planlægning og opsætning af køkkener. Står dit køkken over for en køkkenrenovering, yder vi professionel rådgivning og vejledning. Vi kan altid give et samlet tilbud på hele renoveringen. I fællesskab finder vi de løsninger, der passer bedst til lige netop dig og din hverdag.

Ring for at høre om mulighederne for køkkenmontering

Når det kommer til køkkenopsætning, samarbejder vi med Svane Køkkenet, Invita og Rotpunkt for at kunne give den bredeste og bedste løsning for vores kunder. Hos Finesse Byg sætter vi derudover en stor ære i, at vores arbejde står færdigt til rette tid og aftalt pris.

Hvis du ønsker en god pris på en lille køkkenrenovering eller en større køkkenmontering, skal du ikke tøve med at kontakte os. Ring på telefon 29 93 26 18 eller skriv til e-mail kontakt@finessebyg.dk.

Har du nogle spørgsmål?

​Fandt du ikke hvad du søgte, så stil os dit spørgsmål nedenfor, og vi vender tilbage hurtigst muligt.

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Du får en fuld løsning med kun én kontaktperson

Specialaftale med køkkenbutikker og konkurrencedygtige priser

​Tid til at gå op i detaljerne - det skal ikke bare gå stærkt

​Vi er stolte sponsorer af

Mangler du inspiration?

De fleste af vores opgaver kan du se i galleriet her på siden og ellers er du velkommen til at kontakte os.